Beophone
     
l Naslovna l O preduzeću l Proizvodi l Usluge l Podrška l Novosti l Reference l Mapa sajta l Akcija l Kontakt l
     

           

Panasonic telefonske centrale Beograd, Srbija (prodaja, montaža i programiranje u svim gradovima Srbije)

 
 

Panasonic Beograd Srbija Beophone d.o.o.
  T/F: 011 2120598   E-mail: Kontakt  

www.beophone.rs

Matsushita Electric Industrial Co. Ltd spada u grupu najuspešnijih i najvećih proizvođača elektronske opreme na svetu.

Rast od 3 zaposlena do 290000, neto prodaje od 51.7 milijardi dolara na svetskom tržištu kao i konstantnim probojem novih tehnologija. Sa druge strane kompanija koja stavlja na prvo mesto svoje kupce i zaposlene.

Priča o Matsushita Electric-su počinje u Osaki, Japan 1918, kada je Konosuke Matsushita izmislio sijalicu sa dva grla. Počeo je sa proizvodnjom i prodajom sijalica iz svoje kuće, sa samo 3 zaposlena.

Pronalazak novog tipa lampe za bicikl došao je 1923, praćen razvojem prve radio stanice 8 godina kasnije. Godine 1935 prva televizija, produkciski poduhvat koji se pokazao kao izuzetno uspešanim. Godina 1935 predstavlja prekretnicu veličini, produktivnosti i širem rastu Matsushita Electric-sa.

Te iste godine kompanija je već proizvodila 600 različitih vrsta proizvoda, koji su nalazili kupca po prvi put i u prekookeanskim zemljama. Broj zaposlenih je narastao na 3500.

Matsushita 1942 godine postaje proizvođač broj jedan radio opreme u Japanu.

Kako su se približavale šezdesete, broj zaposlenih raste na 28 000, kompanija prijavljuje ostvareni profit od 1,5 milijardi yen-a.

Filozofija i misija koja je ustanovljena još 1929, traje i do današnjih dana.
"Prepoznavajući našu odgovornost kao industrijalaca, sebe posvećujemo progresu i razvoju društva, dobrobiti ljudi kroz poslovne aktivnosti, tako povećavajući kvalitet života"

   

Beophone d.o.o. Beograd je privatno preduzeće iz Beograda koje ima višegodišnju tradiciju u distribuciji, instaliranju, programiranju i održavanju iz oblasti telekomunikacija sa posebnim akcentom na Panasonic Telekomunikacije. Cilj preduzeća je da svojom stručnošću da značajan doprinos razvoju srpskog telekomunikacionog tržišta, te u tom procesu bude pouzdan partner svim korisnicima. Datum osnivanja: 11.01.2005. godine. Beophone d.o.o. Beograd je ovlašćen za prodaju Panasonic proizvoda, montažu i programiranje Panasonic telefonskih sistema u Srbiji.


Beophone d.o.o. Beograd Srbija, T/F: 011 2120598, M: 063 228992, www.beophone.rs, E-mail: Kontakt

TELEFONI, TELEFAKS APARATI, TELEFONSKE CENTRALE, MONTAŽA I PROGRAMIRANJE...