Beophone
     
l Naslovna l O preduzeću l Proizvodi l Usluge l Podrška l Novosti l Reference l Mapa sajta l Akcija l Kontakt l
     

Panasonic telefonske centrale Beograd, Srbija (prodaja, montaža i programiranje u svim gradovima Srbije)

 
Stoni telefoni Panasonic
 
Stoni telefoni Panasonic
 
Stoni telefoni Panasonic
 
 
 
 
 
 
Bežični telefoni Panasonic
 
Bežični telefoni Panasonic
 
Bežični telefoni Panasonic
 
 
 
 
 
 
Sistemski telefoni Panasonic
 
Konzole Panasonic
 
Naglavne slušalice Panasonic
 
 
 
 
 
 
Panasonic telefoni Srbija
 
Telekomunikacije
 
Telefoni Panaosnic Srbija
 

 
Preduzeće Beophone d.o.o. Beograd je registrovano za prodaju robe isključivo pravnim licima (preduzeća, radnje, agencije...)
 

Beophone d.o.o. Beograd, T/F: 011 2120598, M: 063 228992, E-mail: pbx@vektor.net


Telefoni

Telefon (iz grčkog: tele što znači "udaljen" i "fon" što znači zvuk) je uređaj za komunikaciju na daljinu, koji se koristi tako što prima i prenosi zvuk (uglavnom ljudski glas) sa jednog mjesta na drugo i obratno. Većina telefona radi tako što prenosi električni signal preko složenog sistema telefonskih mreža koji dozvoljava komunikaciju skoro bilo kojeg korisnika telefona sa skoro bilo kojim drugim.

Postoje tri osnovna načina kojim se neki korisnik telefona povezuje na telefonsku mrežu: tradicionalni ( fiksni telefon ), koji je povezan kablovima sa jednom određenom fizičkom lokacijom; bežični i radio telefoni , koji koriste ili analogne ili digitalne signale; satelitski telefoni , koji koriste telekomunikacione satelite; i VoIP veze (iz engleskog Voice over IP što znači Glas preko Internet protokola) koje se koriste Internet vezom. Između krajnjih korisnika, povezivanje se može vršiti preko optičkog vlakna, mikro-talasa, satelitske veze ili kombinacijom ovih. Doskora, kad bi se reklo telefon, uglavnom bi se mislilo na fiksni telefon. Bežični i mobilni telefoni su sada ustaljeni širom sveta, pri čemu se od mobilnih telefona čak očekuje da će na kraju potpuno zamijeniti "tradicionalne", fiksne telefone. Za razliku od mobilnih telefona, bežični se uglavnom smatraju "fiksnim" telefonima, jer imaju domet uglavnom od nekoliko metara ili nekoliko desetina metara i uglavnom se povezuju na baznu stanicu koja je potom povezana kablovima na fiksnu telefoniju.

 
 
Telefoni Panasonic Srbija Prodaja telefona Beograd Srbija Cene telefona Beograd Srbija Telefoni Cena telefona Prodaja Panasonic telefona u Beogradu Prodaja Panaosnic telefona u Srbiji Najveći izbor telefona u Srbiji Prodaja samo preko računa Kancelarijski telefoni Beograd Garantni rok 24 meseca za sve Panasonic telefone Telefonski aparati Panasonic Kupite najkvalitetnije telefone na našem tržištu - Panasonic telefoni Telefoni Panasonic su najkvalitetniji telefoni Cene povoljne Integrisani telefonski sistemi Integrisani telefonski sistemi sa identifikacijom poziva Jednostavnost i stil DECT telefoni Bežični telefoni Žični telefoni Kancelarijski telefoni Beophone d.o.o. Beograd Srbija

  GSM Gateway KX-T2371 KX-T2373 KX-T2375 KX-TSC11 KX-TS208 KX-TS580  
 
 
  GSM Gejtvej Telefon Telefon Telefon Telefon Telefon Telefon  

Laserski telefaks
Telefonska centrala KX-TES824 CE
Telefonska centrala KX-TES824 CE
Laserski telefaks

PREPORUČUJEMO !!!

PREPORUČUJEMO !!!

Panasonic telefoni Panasonic telefon Beograd Srbija (cena, cene, cenovnik, prodaja) Panasonic telefon Panasonic telefoni